Fjerning av gamle innlegg

«Nullstilling av bloggen»

Jeg bladde litt bakover i denne bloggen. Jeg hadde innlegg tilbake til 2003. Altså over 10 år med blogging fra min side. Fra å være en mer sær interesse er dette blitt allemannseie. Nå er det vel mer passé som man sier. Jeg tenker at det jeg har skrevet opp gjennom har liten interesse for hvermannsen. Derfor har jeg nå fjernet 10 år med bloggehistorie for min egen del. Tiden for å skrive om sitt eget privatliv er forbi. Det finnes tusenvis av mennesker der ute som gladelig deler livet sitt i bloggosfæren. Jeg er ikke lenger en av dem. I alle fall skal ikke dette primært handle om meg. Derimot handler det om ting som interesserer meg. Om noen er interessert i å lese det er av mindre betydning. Jeg ser mer på tekstene som en personlig øvelse; noen ganger bare et sted å skrive ned notatene mine, samle ting jeg leser på, eller bare kladde et leserinnlegg eller to (som jeg så aldri gidder å sende inn). Hvis det skulle være av interesse for andre,, så ville det bare være en bonus.

Dette innlegget ble publisert i Meta. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.